© 2018 DRÖNARUPPDRAGET 

Drönaruppdraget kan erbjuda en mängd tjänster efter ert behov. Vår ambition är densamma - Vi Ger Er Perspektiv.  

Inledningsvis flög och fotograferade vi för eget bruk. Efter ett par uppdrag åt vänner och bekanta insåg vi snabbt värdet i att kunna erbjuda både privatpersoner, företag och organisationer drönaruppdrag i olika former - DRÖNARUPPDRAGET föddes. 

Idag erbjuder vi våra kunder olika uppdrag med drönare såsom drönarfoto samt filmning med drönare. Vanligtvis vill man lyfta sin hemsida med en drönarbild eller video över förslagsvis sin verksamhet. Vi utgår från primärt från Göteborg men har även utfört drönaruppdrag i andra städer såsom Jönköping. 

Vi vill vara den flexibla och pålitliga partner för de som behöver drönarfoto och drönarfilm i Göteborg med omnejd. Behöver ni mer komplex hjälp eller har en stor budget att lägga på uppdrag utfört med drönare är vi inte den ni ska vända er till.

 

Däremot, om ni behöver hjälp med drönarfoto eller drönarfilm av enklare karaktär, är det vi den givna samarbetspartner för att få mycket valuta för pengarna. Vi har ett flexibelt arbetssätt och kan väldigt ofta hoppa in med kort varsel för att tillgodose er behov.