© 2018 DRÖNARUPPDRAGET 

Drönaruppdrag och tjänster

Drönaruppdraget har god erfarenhet av olika typer av tjänster utförda med drönare. Att använda drönare som verktyg vid fotografering och filmning ger ett unikt perspektiv från ovan.

Vi utför drönaruppdrag i Göteborg med omnejd men även utanför vid önskemål. Privatpersoner, företag och organisation hör till våra kunder, läs mer nedan.

 

Drönaruppdrag för privatperson 

 

Det finns många goda skäl till att som privatperson använda sig av drönare för olika typer av drönaruppdrag och ändamål. Med hjälp av drönarens kamera kan man fotografera och filma från vinklar ovan. Drönaruppdraget hjälper bland annat dig som privatperson med:  

  • Flygfoto med drönare av mark, hus och fastighet

  • Dokumentera större händelser såsom bröllop, kalas eller andra typer av tillställningar 

  • Drönarfoto och film på ett objekt såsom båt eller bil

Drönaruppdrag för företag

Det finns många goda skäl till att som företag använda sig av drönare för ta fram unikt material i form av fotografering eller filmning. Detta kan att intjäning eller effektivisera ett arbete i stort. Drönaruppdraget hjälper bland annat företag av typen: 

  • Byggföretag - som vill utföra inspektioner av en pågående byggnation, besiktning av en befintlig verksamhet eller mer specifikt tak och ventilation. Då lämpar sig drönare perfekt.

  • Fastighetsförmedlare - som behöver ta fram professionellt fot- och videomaterial till försäljning av ett objekt, drönarfoto ger nya perspektiv som ökar chanserna till lyckad försäljning.

  • Reklam och media-byråer - som är i behov av material till något av sina uppdrag, typiskt nog flygfoto eller olika typer av filmsekvenser. 

  • Eventföretag och arrangemang - här kan det handla om att exempelvis dokumentera en tävling, lopp eller annan typ av tillställning såsom festival. Med hjälp av drönare kan man få unikt material i form av drönarfoto och film som kan användas till exempelvis hemsida och marknadsföring. 

 

Drönaruppdrag för organisationer och föreningar  
 

Likt i fallen ovan med privatpersoner och företag finns många goda skäl till att som organisation eller förening använda sig av drönare för att främja ert verksamhets syfte. Med hjälp av drönare ger vi er nya perspektiv och tillhandahåller drönarfoto och film skräddarsytt efter ert unika behov. 

  • Bostadsrättsföreningar - har numera i regel en hemsida som är skyltfönstret utåt på internet. Drönaruppdraget kan ta fram snyggt material till er hemsida i form av drönarfoto och film över er fastighet. Nytt perspektiv från ovan. 

  • Idrottsföreningar - här kan det handla om att foto en föreningslokal med drönare eller att dokumentera en tävling eller evenemang som arrangeras. Genom fota och filma med drönare får nya nya perspektiv.

MÖTET

Vi börjar med att diskutera ert unika behov och förväntningar. Detta möjliggör att vi kan skräddarsy drönaruppdraget. Vi stämmer av löpande  för att ni ska vara nöjda med drönarmaterialet.

Drönaruppdraget

Vi tar fram det drönar foto- och filmmaterial vi kommit överens om utifrån behovsanalysen. Vi strävar alltid efter att vara professionella, prisvärda och personliga.

LEVERANSEN

Vi levererar drönarmaterialet vi tillsammans kommit överens om. Ert behov styr, oftast sker leveransen samma dag för att ni som kund ska bli nöjda. Det ska vara enkelt att vara kund hos oss.

Beskriv så utförligt som möjligt i formuläret nedan vad ni vill ha hjälp med så kontaktar vi er med information och offert